Agi Pasta Away је концепт брзе уличне хране заснован на припреми традиционалних италијанских пасти и сосева. Основан је на Светски дан пасте, 25. октобра 2013. године, у Београду. Екипа сачињена од неколико италијанских и српских шефова кухиње дуго и пажљиво је бирала са чим да изађе пред београдску публику. Спектар пасти и сосева у италијанској кухињи је невероватно велики, зато нашу верну публику очекују и бројна изненађења која брижљиво припремамо у перспективи.
Ми пасту доживљавамо као уметност и тако се према њој и опходимо. Схватили смо као изазов да Београђанима, а затим и Новосађанима, Бањалучанима, понудимо најквалитетнију и најукуснију италијанску пасту, по изузетно повољним ценама и у издашним оброцима. Да смо у томе успели, говори нам огроман број гостију који нас воле и посећују.